Despre umili

Apărut pe lume doar cu trei luni înainte de momentul Decembrie 1989, sunt o „victimă colaterală” a vechiului regim.
M-am născut în toamna lui 89, septembrie 11. Pentru cei pasionați, sunt în zodia Fecioarei. De cand țin minte ceva despre ceea ce am făcut, mi-a plăcut să fac lucruri bune pentru ceilalți și de aceea în liceu în clasa a X-a am început să mă implic în primele mele acțiuni de tineret. Am fost în mai multe schimburi de tineri, după aceea am reușit și am participat la un seminar pe educația non-formală ți în tot acel timp cât nu eram plecat din țară, eram ocupat la școală și ca mentor într-un proiect EVS.
Sunt o persoană, să zicem cerebrală, îmi place să citesc, mergeam și încă merg destul de des la teatru, iubesc muzica bună și oamenii care știu să mă facă să mă simt iubit. 
Sunt un bun ascultător, nu mă pripesc în a judeca oamenii și întotdeauna încerc să fiu obiectiv. Toata viața mea am trăit în Arad, e orașul căruia i-aș duce dorul oriunde, dar de fiecare dată când apuc și evadez din țară mă simt parcă eliberat. Îmi place să implic câți mai mulți tineri în cât mai multe proiecte, așa cum îmi place mie să văd lumea, vreau să le ofer și celorlalți, care poate nu vor ajunge foarte curând pe unde și-ar dori, o ocazie de a ieși din mediul lor undeva unde găsesc multiculturalitate, multilingvism si diversitate.
Am avut de înfruntat destule neajunsuri, dar astfel am devenit sincer. Am avut planuri mari, vise mult mai mari și din fiecare am căutat să le împlinesc. 
Am vrut carieră militară, vroiam să devin medic militar; aici m-au oprit ochii. Am dat examenul de intrare la medicină generală în Timișoara, eram optimist. Chiar am intrat, dar ajuns la un loc cu taxă. Nu aveam de unde să fac rost de bani. Mi-am încercat norocul după aceia într-un loc unde nu aveam ce căuta, știam de la început în ce mă băgasem. Bani, timp și încredere toate pierdute. 
Aș zice că e bine că nu m-am mulțumit cu puțin. Eram student al Universității Roskilde acum. Dacă statul român m-ar fi susținut. Dar cum la noi nu se poate nimic, doar cu condiții speciale, astăzi sunt student al Facultății de Medicină. Voi fi Medic! Să ne ajute Dumnezeu! ;) 
Acum mai mult ca niciodată vreau să realizez cât pot de mult!