10 aprilie 2011

Athina e intelepciune

Pierdem timpul care se scurge usor in jurul nostru ca si apa care ne atrage spre strafundurile ei. Oare daca as sta linistit aici, pierdut in timp, scufundandu-ma in apa. Esti tot ce am si tot ce pretuiesc mai presupus de orice.

Daca ti-as spune ca te iubesc, m-ai lovi? M-ai uri? M-ai izgoni? Te-ai scarbi?

Intrand pe usa ta, am simtit fiori. Te pot suna la ora 3 dimineata pentru ca stiu ca nu vei dormi. Adrenalina imi inunda arterele care poarta sangele plin de energie spre toate celulele corpului meu. Telefonul suna si vocea ta apare. Timpul se opreste si absorb tot ce vine dinspre tine. Iti aud respiratia, corzile vocale care se misca scotand acele sunete care iti dau caldura vocii tale. Frigul ma izbeste in fata si ma dau lacrimile. Esti departe. Esti departe. Prea departe.

Stiai ca imi este frica? Imi este frica de a muri. Nu de moartea insasi, ci de a muri singur. Imi e atat de frica incat nu mai vreau sa imi asum riscuri. Si putinele riscuri pe care mi le asum sunt cele care ma tin incordat, ma mint ca sa ma autocalmez. Sunt inconjurat de oameni care sufera in liniste. Sunt inconjurat de oameni pe care ii tratez ca pe fratii mei si cu toti imi ascund cate ceva.

Nu ma ascund pentru ca cu totii stiti ca spun adevarul. Si tot de la voi si chiar de la altii care nu ii stiti aflu ce imi ascundeti. Intotdeauna sunt eu, tu si ei. Intotdeauna sunt eu, tu si ei. Niciodata nu am regretat nimic din ceea ce am facut. Imi pare rau ca nu am profitat de toate ocaziile ivite ca acum a nu fie nevoie sa reflectez la asa ceva.

Nu te caut pentru ca nu sunt sigur ca ma vrei in viata ta.

M-am gandit sa o facem in pasi:
1. Sa ne cunoastem din nou. De data asta cum trebuie.
2. Sa recunosc ca imi placi.
3. Sa aflu daca tu ma placi.
4. Sa iesim in oras seara cand inca mai sunt flori in copaci, tinandu-ne de mana.
5. Sa ne asezam pe o banca si uitandu-ne unul la celalalt sa recunoastem daca ne iubim.
6.
7.
8.
9.
10.
11.  Sa te iubesc.

Pasii liberi sunt cei pe care ii hotarasti tu.

Nu mai vreau sa aud povesti, ori istorioare pline de "meaning" pe care nu le inteleg. M-am inhamat la ceva care o sa fie o constanta a vietii mele. Eu nu judec. Menirea mea nu va fi sa judec pe cine ajut ori nu. Menirea mea nu va fi de a ma hotari eu dupa bunul meu plac pe cine salvez ori nu. Poate salvez e un cuvant mult prea mare, dar ceea ce voi face va afecta vietile celor care vor trece prin mainile mele. Nu pot sa ma prostesc. Nu mai ma pot prostii. Trebuie sa intelegem ceea ce ne asteapta.

Viitorul ne ofera multe. Ce ne asteapta?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu