5 iulie 2010

Jurnal de Bord LDIR (1) - Traseul 4


Ceea ce pentru multi din echipa noastra (echipa fara mine :P)a fost la inceputul zilei, o chestie peste care trebuia trecut mai mult sau mai putin din obligatie, a devenit pe sfarsit o aventura demna de tinut minte si o amintire placuta.

Am inceput intr-o caldura infernala la 34°C de la punctul nostru de pornire din Micalaca catre iesirea prin Sannicolaul Mic spre Fantanele-Tisa Noua-Cruceni-Firiteaz, inapoi la Cruceni si de acolo inspre Sagu si inapoi la Arad. O calatorie interesanta, pe drumuri bune pe directii importante si drumuri incredibil de proaste care ne-au dat pe spate, efectiv. Ne-am pierdut echilibrul de cateva ori, am uitat ca avem frane la biciclete sau bicicletele noastre sau indragostit si s-au sarutat...:P. Nici un participant nu a fost ranit in timpul cartarii!;)) 
Imediat ce am intrat in Cruceni, ne-am adapostit, am incropit un mic picnic si ne-am ferit de ploaia care cadea printr-e frunzele de nuc. Am parcurs distanta ceruta pe traseul dus-intors spre Firiteaz, dar drumul spre Seceani si limita de judet era impracticabil pentru noi mai ales ca vremea era inca innourata si statea sa ploua destul de tare curand. Intorsi la Cruceni, am simtit ce fac romanii nostri intr-o zi de sambata. Barbatii pe la crasma din sat, ma rog crasme, doar e democratie, iar femeile in casa in fata televizorului la "acasa". Si tot aici ne-a prins ploaia din nou, iar norocul nostru a fost statia de autobuz, unde am ramas vreo o ora buna, timp in care ploaia forma mici paraiase pe marginea drumului, iar sub picioarele noastre incet, incet se forma un nou lac. Intorsi pe biciclete in drum spre Sagu, trecut pe langa santierul Autostrazii Arad-Timisoara si ulterior am ajuns la DN 69 deci in ultima noastra etapa din parcurgerea completa a traseului. 

Distanta parcursa: 50.17 km
Timp de parcurgere:  aprox. 8.5h
Pauze si intreruperi:   ~ 2h
Viteza medie de deplasare: 7 km/h 

Echipa:
Laura, Denisa, Andrei, Toni si Mihai >me< 2 comentarii:

dani spunea...

Te salut,
Iti recomand o pagina de contact! Astfel esti de gasit mai usor.

Te invit la intalnirea bloggerilor aradeni, detalii ai aici :http://z8.ro/blogarad

Daniel

Anonim spunea...

frumos blogul,interesant.dar lasa-mi si mie comment-uri pe blogul meu: http://bluewolf-bluewolf.blogspot.com/

Trimiteți un comentariu