19 martie 2010

Marea Curatenie

Dragi prieteni, am inceput Marea Curatenie…

Asociatia ProgressOn va indeamna sa va inarmati cu maturi, carpe, lavete si multa multa rabdare!!! Desi vremea nu ne permite noi am inceput curatenia de primavara, nelipsita curatenie de primavara!

Incepand cu 15 martie 2010, va invitam sa scapati de tot ce nu mai aveti nevoie prin casa, tot ce va sta in cale si credeti ca altora le-ar fi de folos, haine, pantofi, jucarii si foarte important tot ceea ce aveti in plus prin camara/ bucatarie/ casa.
Pastele se apropie si ne-am gandit sa grabim primavara, sa ne apucam de treaba…sa ne apucam de MAREA CURATENIE. Avem dulapurile pline de haine, unele vechi, altele mici, pantofi care dintr-un motiv sau altul nu ne mai plac sau nu ii mai purtam, cani “singure” si farfurii la fel, caiete, creioane, pixuri si carioci, in principiu tot, adica orice e in plus prin casa. Fiind sezonul in care ne innoim, voluntarii si noi, membrii asociatiei ProgressOn, am decis sa organizam cateva sesiuni de strangere de bunuri din cele mai diverse (de la obiecte de stricta necesitate pana la produse alimentare de baza) pe care o sa le donam unor centre de tip familial cat si unor familii nevoiase din judetul Arad.
Asa ca va asteptam cu mic, cu mare sa participati, sa putem oferi celor care au multa nevoie de ajutorul, atentia si de grija noastra, un inceput de primavara cald si insorit.

Colectarea de bunuri o facem noi personal, dumneavoastra trebuie doar sa ne anuntati:

• printr-un comment pe blogul asociatiei
• pe mailul asociatiei: asociatiaprogresson@gmail.com
• un mesaj pe facebook: Progress On Assoc
• la tel: 0740700961

Noi va stam la dispozitie in perioada 15 – 30 martie, iar in 31 martie va invitam alaturi de noi sa cunoasteti copii pentru care depunem atatea eforturi.

Mai multe informatii si detalii la noi pe blog.
Spor la curatenie!!!

Asociatia ProgressOn

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu