15 octombrie 2009

Saptamana Participari Active a Tinerilor

Prinde gustul participării!

Fi activ în Săptămâna Națională a Participării Active a Tinerilor

17-24 octombrie 2009

Săptămâna Națională a Participării Active a Tinerilor a fost creată cu și pentru TINEri, pentru ca participarea face parte din TINEri, pentru că vrei să îți pui amprenta în comunitatea ta și pentru că dorești să PARTICIPI!
ANPCDEFP prin Programul Comisiei Europene, Tineret în Acțiune desfășoară o serie de evenimente la nivel național. Sub umbrela SNPAT, în Arad Asociația ProgressOn a pregătit tinerilor diverse activități dedicate acestora:

Sâmbătă 17 octombrie între 15:00 și 18:00 în cafeneaua KF (str. Episcopiei 11-13)

Atelier practic “Reciclare și Creativitate”

Proiecție tematică film - reciclare

Dezbatere pe teme de mediu

Duminică 18 octombrie între 15:00 și 18:00 în Cafeneaua Literară Joy’s (str. Gh. Lazar nr 1)

De ce voluntar???

Importanța participării active și a voluntariatului

Miercuri 21 octombrie între 15:00 și 18:00 în Cafeneaua Literară Joy’s

Open space și Dezbateri pe temele de tineret:

Proiectul de lege a tinerilor

Prea ocupat cu distrugea lumii!?

Viitorul tău - Șanse și oportunități

Asociatia ProgressOn este o organizatie de tineret infiintata cu intentia unei dezvoltari durabile la nivel national si international. Echipa noastra este formata din tineri cu idei multe si aspiratii inalte, care doresc sa implementeze solutii, atitudini si activitati complementare si alternative in vederea realizarii scopurilor organizatiei. Scopul nostru este sa aducem in prim plan tineretul in toate domeniile.

Ne propunem stimularea participarii tineretului la viata sociala si culturala precum si sustinerea si promovarea intereselor comune ale membrilor la nivel national si international. Ne vom stradui prin diferitele obiective propuse sa gestionam resursele umane, intelectuale si materiale cat mai eficient posibil, pentru ca scopul asociatiei sa fie realizat pe termen lung.

Programele desfasurate de Asociatia ProgressOn se vor adresa tuturor, indiferent de sex, apartenenta culturala sau statut social, nationalitate, religie sau varsta si se bazeaza pe principiul voluntariatului ca mijloc de realizare a schimburilor si schimbarilor sociale.

Împreună cu invitații noștri, asociațiile partenere:

Asociația People - Pecica și Asociația D.R.E.P.T - Arad0 comentarii:

Trimiteți un comentariu